HomeΕΛΛΑΔΑ«Θα αρχίσει σταδιακή αναπροσαρμογή των συντάξεων προς το καλύτερο»

«Θα αρχίσει σταδιακή αναπροσαρμογή των συντάξεων προς το καλύτερο»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δείχνουν τη σταθερή αποφασιστικότητα της κυβέρνησής μας να παραμείνει στη γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει υπέρ των αδύναμων, δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Παράλληλα, σχολίασε, αυτές οι εξαγγελίες δίνουν ένα σήμα ότι «δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε πιέσεις που θεωρούμε ότι είναι αδικαιολόγητες πέρα της συγκυρίας της οικονομικής και κυρίως σε κατεύθυνση που πρόκειται να βλάψει την ελληνική οικονομία». Τόνισε ακόμη ότι δεν πρόκειται για προεκλογική κίνηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ακόμη ότι τώρα που ανακάμπτει η οικονομία, θα αρχίσουν και οι συντάξεις σιγά- σιγά να αναπροσαρμόζονται προς το καλύτερο.

«Τώρα βέβαια δεν έχουμε μια αναπροσαρμογή των συντάξεων, έχουμε όμως διανομή κοινωνικού πλεονάσματος, που δείχνει ότι αυτές οι προσπάθειες των δυο χρόνων αποδίδουν. Μέχρι τώρα έχουμε προσπαθήσει να μοιράσουμε τα βάρη της κρίσης με δικαιότερο τρόπο, να ελαφρύνουμε τους φτωχότερους, τώρα ήρθε η ώρα όχι πια τα βάρη αλλά τα οφέλη που έχουμε από την προσπάθεια αυτή να τα μοιράζουμε πάλι με δίκαιο τρόπο, πάλι έχοντας στο μυαλό μας τους πιο αδύναμους», ανέφερε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση