HomeHL-9Αναβάλλεται το αφιέρωμα Καζαντζάκη λόγω απεργία ΠΝΟ

Αναβάλλεται το αφιέρωμα Καζαντζάκη λόγω απεργία ΠΝΟ

Η ανακοίνωση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβάλλεται εξαιτίας απεργίας της ΠΝΟ η εκδήλωση – αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» – που διοργάνωσε και την εκδήλωση – το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» σας ενημερώνουν, πως η προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2017 εκδήλωση-αφιέρωμα στον Ν. Καζαντζάκη, σε πλοίο των Μινωικών γραμμών, αναβάλλεται λόγω απεργίας της ΠΝΟ.

Θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα για τη νέα ημερομηνία, η οποία εικάζεται να είναι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση την  οποία άθελά μας προκαλέσαμε  και δεσμευόμαστε να σας αποζημιώσουμε με την μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» που θα δώσει η θεατρική ομάδα της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 07.00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Π. Ηλία στην Καστέλλα.

Θα χαρούμε επίσης να μας τιμήσετε με την παρουσία σας  την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 & ώρα 07.00 μ.μ. στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα V’ammos του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση