HomeHL-SportsH ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πράγματι, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η ΚΡΗΤΗ-TV είχαν συμφωνήσει για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, OΦΗ-ΑΟΧανιά.

Απο την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έκανε ότι κάνει κάθε φορά.

Υπέβαλε την σύμβαση για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην διοργανώτρια αρχή την Football league και ζήτησε την απαραίτητη έγκριση, όπως είχε γίνει και στον αγώνα ΟΦΗ-Ελευσίνα.

Η Football league, το πρωί της Πέμπτης (8/9) έδωσε την προφορική της έγκριση στον ΟΦΗ για την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά απο την KΡΗΤΗ-TV, ενώ ο ΟΦΗ πλήρωσε στην διοργανώτρια, το ποσοστό που της αναλογεί απο την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Η Football league τελικά δεν ενέκρινε την μετάδοση του αγώνα, καθώςτο απόγευμα της Πέμπτης (8/9) συμφώνησε με το κρατικό κανάλι για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας.

Αυτό ήταν κάτι που εμείς δεν το γνωρίζαμε, όταν κάναμε την συμφωνία με την KΡΗΤΗ-TV.

Οπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δική μας η ευθύνη ματαίωσης της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα απο την KΡΗΤΗ-TV.

Εχει να κάνει με την συμφωνία της Football league με το κρατικό κανάλι, το οποίο και θελει να μεταδωσει το παιχνίδι της ομάδας μας, γιατί είναι μια απο τις πιο εμπορικές ομάδες της Ελλάδος και «πολυτέλεια» για την κατηγορία.

Σαν ΟΦΗ, θα ήταν χαρά μας, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ φέτος, να τα μετέδιδε η KΡΗΤΗ-TV.

Mάλιστα στο συμβούλιο της Football league, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, είχε τονίσει ότι αν δεν υπάρξει κεντρική τηλεοπτική συμφωνία, τότε ο ΟΦΗ θα δώσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στην KΡΗΤΗ-TV, με την οποία μάλιστα είχαμε συζητήσει το θέμα αυτό.

Ο ΟΦΗ δεν ξεχνάει ότι η KΡΗΤΗ-TV και ο ιδιοκτήτης του, Αντώνης Δημητρίου, βοήθησαν τον ΟΦΗ στην απρόσιτη οικονομικά Γ’ Εθνική και έδωσαν στην ομάδα μας ένα σημαντικό ποσό για τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων, της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Την συνεργασία αυτή θα συνεχίζαμε και φέτος, αν δεν υπήρχε η κεντρική τηλεοπτική συμφωνία στην Football league, η οποία και δεσμεύει την ομάδα μας, σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, αν και απο τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η ευθύνη δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης θα ήθελε προσωπικά να ζητήσει συγγνώμη απο την ΚΡΗΤΗ-TV και τον ιδιοκτήτη Αντώνη Δημητρίου, για την ματαίωση της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση