HomeΚΡΗΤΗΚάρτα Μέλους της ΝΔ από τη ΝΟΔΕ

Κάρτα Μέλους της ΝΔ από τη ΝΟΔΕ

Για το Ν. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσοι κάτοικοι του νομού Ηρακλείου ενδιαφέρονται για την έκδοση κάρτα μέλους της ΝΔ μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Η Νέα Δημοκρατία αναδιοργανώνεται, βάζει τάξη στα οικονομικά της, απευθύνεται σε όλη την κοινωνία και σε καλεί να γίνεις κι εσύ μέλος της. Σε καλεί να γίνεις μέρος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Σε καλεί να ανανεώσεις την εγγραφή σου και να παραλάβεις την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας! Με την Κάρτα Μέλους της ΝΔ μπορούν όλοι να γίνουν πρωταγωνιστές της μεγάλης αλλαγής που έρχεται.

Το Κόμμα ανήκει στα ίδια τα μέλη του και η απόκτηση της Κάρτας Μέλους προσφέρει δυνατότητες, όπως δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της, πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της, και προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της.

Οι κάτοικοι του Ν. Ηρακλείου μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΝΟΔΕ για την Κάρτα Μέλους της Ν.Δ., στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 18:00 – 21:00.

Η παραγγελία της κάρτας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο my.nd.gr, με τη βοήθεια στελεχών της ΝΟΔΕ, ή τηλεφωνικά στο: 2811810280. Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση