HomeΣΠΟΡOλυμπιακοί από… κούνια

Oλυμπιακοί από… κούνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετοί ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν μέχρι την Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους του Εuropa League, με την ομάδα του Μπέντο όμως να τους πικραίνει, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σκορ.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι στο «ΓΣΠ», πάντως, στο λόμπι του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών τρεις… μπόμπιρες έκλεψαν την παράσταση και αποτέλεσαν το επίκεντρο της προσοχής των «ερυθρόλευκων».

 

Ο λόγος για τα δίδυμα αδελφάκια από τα Χανιά της Κρήτης, τον Μιχάλη και τον Διονύση, και τον μικρό Μαθιό.

Μόλις ο Τσόρι Ντομίνγκες πέρασε από μπροστά τους, ο μικρός Μιχάλης φώναζε «Tσόρι, Τσόρι», βλέποντας τον Αργεντινό, ο οποίος, προς έκπληξή του, διαπίστωσε ότι ο μικρός ήξερε το όνομά του.

Αμέσως ο Αργεντινός άρχισε να παίζει με τα δύο αδελφάκια και μετά χαράς δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους, όπως και με τον Μαθιό, που ήταν ντυμένος στα ερυθρόλευκα.

Σειρά πήρε ο Μοντέστο, καθώς και άλλοι παίκτες των Πειραιωτών, που είχαν να λένε για τους συγκεκριμένους μπόμπιρες που είναι κυριολεκτικά «γαυράκια από κούνια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση