HomeΕΛΛΑΔΑΚικίλιας: Ο Tσίπρας μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση

Κικίλιας: Ο Tσίπρας μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση

Kοροϊδία προς χιλιάδες συνταξιούχους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις παροχές που ανακοίνωσε χθες(8/12) ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κάνοντας λόγο για κοροϊδία της κυβέρνησης προς χιλιάδες συνταξιούχους.

«Ο Τσίπρας είναι ανέντιμος, παρουσιάζει ότι δίνει κάτι, ενώ έχει πάρει και θα πάρει τα τριπλάσια», είπε το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κικίλιας στην τηλεόραση του Star.

Παράλληλα εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός με αυτή του την κίνηση ετοιμάζει την «απόδραση του», έχοντας όμως όπως σχολίασε «ναρκοθετήσει την χώρα για πολλά χρόνια».

«Εννέα στους δέκα πολίτες είναι θυμωμένοι με τον κύριο Τσίπρα γιατί τους κορόιδεψε», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας ότι «τον Νοέμβριο του 2014 η χώρα είχε μπει στη σωστή τροχιά, ωστόσο Τσίπρας και Καμμένος υποσχέθηκαν ότι θα σταματήσουν τη λιτότητα και θα σκίσουν τα μνημόνια και έτσι έριξαν την τότε κυβέρνηση».

Ο κ. Κικίλιας διευκρίνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει απολύσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ θα αλλάξει το σκηνικό στη χώρα.

«Χρειάζονται επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις για να παράξουμε πλούτο για τη χώρα και να δημιουργήσουμε δουλειές», ανέφερε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει την αυτοκριτική του κόμματός του, λέγοντας ότι «για τα όποια λάθη που κάναμε αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση