HomeHL-9Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ηράκλειο

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ηράκλειο

Με πυροτεχνήματα και παρουσία πλήθους κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα οι Ηρακλειώτες προκειμένου να απολαύσουν από κοντά την τελετή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε, παρά το κρύο, ήταν πανηγυρική. Με την φωταγώγηση του δέντρου που έγινε στις 21:15 ξεκίνησαν στην ουσία οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2017 και προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, οι οποίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος: «Αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας, δίνοντας συγχρόνως την δυνατότητα σε δικές μας καλλιτεχνικές δυνάμεις και σε σημαντικούς φιλοξενούμενους να παρουσιάσουν στους συμπολίτες και στους επισκέπτες του Ηρακλείου το έργο τους.

Η φωταγώγηση έγινε με εντυπωσιακά πυροτέχνημα που κέρδισαν αμέσως το θαυμασμό των δημοτών, ενώ ιδιαίτερη απήχηση, κυρίως στους μικρούς δημότες είχε το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που δημιουργήθηκε από την ΔΗΚΕΗ στην πλατεία Ελευθερίας, με νέες κατασκευές, παιχνίδια για τα παιδιά και διαδραστικές εκδηλώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση