HomeΚΡΗΤΗΙκανοποίηση στο ΠΑΜΕ για τη σημερινή απεργία

Ικανοποίηση στο ΠΑΜΕ για τη σημερινή απεργία

Αποτίμηση της κινητοποίησης από τη γραμματεία Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένη δηλώνει η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ από τη συμμετοχή των απεργών στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση αλλά και στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Με πυγμή, μαζικότητα και αποφασιστικότητα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις  12:00 η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  και των ταξικών σωματείων.

Από τα ξημερώματα, τα ταξικά σωματεία έδωσαν τη μάχη της περιφρούρησης της απεργίας, σε δεκάδες εργοστάσια στη ΒΙ.ΠΕ.Η, στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου, σε μεγάλα γιαπιά του Ηρακλείου και της Χερσονήσσου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή κινητοποίηση

Οι εκατοντάδες εργάτες και εργάτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, έδωσαν δυναμικό παρόν και στο απεργιακό συλλαλητήριο στους δρόμους της πόλης,  βροντοφωνάζοντας  ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει άρον – άρον τη δεύτερη αξιολόγηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους απο αύριο κιόλας να δείξουν την ίδια αποφασιστικότητα μέσα στους χώρους δουλειάς, για μαζικοποίηση των σωματείων, ενίσχυση της συλλογικής δράσης και αντιμετώπισης κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος.

Τους καλούμε σε αγωνιστική συνέχεια και κλιμάκωση. Να μη δείξουν καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, στο νέο γύρο επίθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση