HomeHL-CultureΦωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις γιορτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 9.15 το βράδυ, ξεκινούν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2017 και προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, οι οποίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος: «Αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας, δίνοντας συγχρόνως την δυνατότητα σε δικές μας καλλιτεχνικές δυνάμεις και σε σημαντικούς φιλοξενούμενους να παρουσιάσουν στους συμπολίτες και στους επισκέπτες του Ηρακλείου το έργο τους.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑ

Από την βυζαντινή και την κλασική μουσική, έως την δημοτική, την λαϊκή και την σύγχρονη έκφρασή της, οι συναυλιακές εκδηλώσεις που θα παρακολουθήσουμε, με εξαιρετικούς εκτελεστές και χορωδιακά σύνολα, προσφέρουν ευρύ και ποιοτικό πεδίο ψυχαγωγίας, ώρες χαράς και μέρες εορταστικού κλίματος.

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που δημιουργήθηκε από την ΔΗΚΕΗ στην πλατεία Ελευθερίας, με νέες κατασκευές, παιχνίδια για τα παιδιά και διαδραστικές εκδηλώσεις, είναι ένας καλαίσθητος και ξεχωριστός χώρος διασκέδασης και δημιουργικής διάθεσης. Στην χαρούμενη  ατμόσφαιρα της πόλης, από κοινού με τα άλλα δρώμενα, θα μεταδίδει τον παλμό των εορταστικών ημερών.

Ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτών των έργων, των εκδηλώσεων και των δράσεων του Δήμου Ηρακλείου».

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση