Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί από σήμερα η Ελληνική Αστυνομία σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός από σήμερα το βράδυ και μέχρι αυτό να κριθεί αναγκαίο τόσο στην Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις της χώρας, με αφορμή τις πορείες και τις συγκεντρώσεις, που πραγματοποιούνται στη μνήμη του Γρηγορόπουλου, με στόχο την αποφυγή επεισοδίων από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε τοπικό επίπεδο το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας του νησιού βρίσκεται σε επιφυλακή από σήμερα το βράδυ, προκειμένου να περιφρουρηθούν συγκεκριμένοι στόχοι, αλλά και να αποφευχθούν έκτροπα και επεισόδια κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη.

Εκατοντάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός τόσο στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου όσο και περιμετρικά της πόλης, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση