HomeΣΠΟΡΧανιά Αχαρναϊκός 2-3

Χανιά Αχαρναϊκός 2-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε με το χορταστικό 3-2 του ΑΟΧ στα Χανιά

Το συγκρότημα του Μίλος Κόστιτς δεν σταμάτησε ούτε στα Χανιά, καθώς την Κυριακή  επιβλήθηκε 3-2 του ΑΟΧ, σε αναμέτρηση για την 4ηαγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Ο Αχαρναϊκός βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (9 γκολ έναντι 10 του Αγροτικού Αστέρα).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς πιο απειλητικοί στο α’ ημίχρονο, αρχής γενομένης από την κλασική ευκαιρία του Ντούγκα στο 8ο λεπτό (απέκρουσε ο Αθανασίου) και το γκολ του Ματσούκα με κεφαλιά από σέντρα του Μουστάκη στο 34’.

Επιπλέον, ο Ντούγκα παραβίασε την εστία του Αθανασίου στο 14ο λεπτό, όμως δεν χρίστηκε σκόρερ, διότι υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Εντούτοις, χωρίς να επιδείξει επιθετική πρωτοβουλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ΑΟΧ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Θεολόγου στο 40ό λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάνιας.

Με τη σέντρα του β’ ημιχρόνου, ο Κόστιτς έριξε στη μάχη τον Γουέρε, όμως οι Ντούγκα και Ματσούκας ήταν αυτοί που έμελλε να πρωταγωνιστήσουν στο ξεκίνημα.

Αμφότεροι συνεργάστηκαν στο 52ο λεπτό και ο Κενυάτης έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών με κεφαλιά, ενώ στο 57ο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο 26χρονος Έλληνας άσος διπλασίασε τα γκολ του με σουτ εντός περιοχής.

«Χρυσή» αποδείχθηκε η κίνηση του Κόστιτς να βάλει τον Τζιώρα στο ματς, αφού στο 90’ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, ευστόχησε και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του Μενιδίου.

Ένα νέο φάουλ του Μάνιας έδωσε την ευκαιρία στον ΑΟΧ να ξαναβρεί δίχτυα (σκόρερ ο Σταματής με κεφαλιά), όμως από τη στιγμή που το γκολ μπήκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, απλά συνέβαλε στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου). Βοηθοί: Μαυρουδής, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 90’ Δαμιανάκης.

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος (61’ Βαρούχας), Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Λύρας (55’ Σταματής), Ντούμος (78’ Αποστολόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Ματσούκας (76’ Τζιώρας), Τζέφερσον (61’ Παπατόλιος), Πλαβούκος (46’ Γουέρε), Ντούγκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση