HomeHL-9Εκδηλώσεις από το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας Φορτέτσας

Εκδηλώσεις από το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας Φορτέτσας

Της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων 4ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Φορτέτσας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, πρόκειται να υλοποιήσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις: •Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) και στα πλαίσια ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ των τοπικών φορέων, ομάδα παιδιών του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου θα επισκεφτεί το ΚΕ.ΚΟΙ.Φ – Α.Π.Η. Φορτέτσας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η διασύνδεση των γενεών, η προσέγγιση ηλικιωμένων και παιδιών καθώς και η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, μέσα σε γιορτινό κλίμα, ηλικιωμένοι και παιδιά θα παρασκευάσουν μαζί μελομακάρονα, θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κέντρου.

•Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Φορτέτσας. Οι ηλικιωμένοι των Ομάδων Χορωδίας και Θεάτρου του Κέντρου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα απαγγείλουν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και ιστορίες, ενώ κατά την εκδήλωση θα προσφερθούν σε όλους τους συμμετέχοντες οι παραδοσιακοί «Αετοί» παρασκευασμένοι από την Ομάδα Ζαχαροπλαστικής του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η Φορτέτσας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση