HomeΚΡΗΤΗΤο 5ο Open Coffee Chania στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Το 5ο Open Coffee Chania στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 5ο Open Coffee Chania διοργανώνει ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας μεθαύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Το Open Coffee αποτελεί το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups, νέων ελληνικών προσπαθειών στο διαδίκτυο, όπως επίσης και η αναφορά σε θέματα που αφορούν το επιχειρείν και τις νέες τεχνολογίες. Στα Χανιά διοργανώνεται από το Youth Entrepreneurship Club και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας των #chaniadevs.

Οι ομιλίες έχουν ως εξής:

Sunnyclist – M. Τσικανδυλάκης: Η SUNNYCLIST εισάγει μία καινοτόμα, ρεαλιστική και ολοκληρωμένη επιλογή ενός ηλιακού οχήματος χωρίς περιορισμούς χωρητικότητας και με αυτονομία. Είναι το πρώτο αυτόνομο όχημα , καθώς μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του μέσω της ηλιακής ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ η ετήσια απόδοσή του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 17.000 χιλιόμετρα. Με λίγα λόγια είναι ένα αστικό μέσο που μπορεί να ταξιδέψει αυτόνομα σε οποιοδήποτε προορισμό!

Supermarketnow – Θ. Παράσχος: Το Supermarketnow.gr είναι μία εφαρμογή όπου ο χρήστης κάνει μία online ανοιχτή παραγγελία προϊόντων από το supermarket της επιλογής του, έχοντας τη δυνατότητα να ελέγχει το μέρος καθώς και την ώρα της παράδοσης.

Charma Beer-Cretan Beer – Γ. Λιονάκης: Η κρητική ζυθοποιία χάρμα ξεκίνησε το 2007 με έδρα το Ζουνάκι στο δήμο του Πλατανιά με ιδιοκτήτη τον Γ.Λιονακη. Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί σχεδόν εξ ολοκλήρου πράσινη ενέργεια και ελληνικές πρώτες ύλες. Κύρια προϊόντα είναι η ξανθιά λάγκερ και ή μαύρη μπύρα όμως κατά διαστήματα παρασκευάζονται και εποχιακές ποικιλίες.

ΜL|mind – N. Kουτρουμπίνης: Το ΜL|mind συνιστά ένα δίκτυο φοιτητών πληροφορικής και οικονομικών με ενδιαφέροντα στην αξιοποίηση πρωτοπόρων υπολογιστικών εφαρμογών στα εταιρικά συστημάτα. Με επιστημονική προσέγγιση, μέσα από κλάδους της πληροφορικής, όπως η τεχνήτη νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση. Αποσκοπεί στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων και τη σμιλεύση τους σε λειτουργικά προϊόντα.

18:30 – 19:00* Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα

19:00 – 20:30 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις

20:00 – 23:00 Networking

Εδώ, συναντώνται άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί !

Thanks for sharing, ραντεβού την Τετάρτη στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

*Αν κάποιος θέλει να παρουσιάσει την ιδέα του μπορεί να το προτείνει στους διοργανωτές στο χώρο της εκδήλωσης πρίν τις 19:00 !

Κλείσε τώρα θέση: https://www.eventbrite.com/e/open-coffee-chania-5-tickets-29657018942

Διαφήμιση
Διαφήμιση