Στην αυριανή συνάντηση μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, στρέφεται το ενδιαφέρον, για την κλιμάκωση ή όχι των κινητοποιήσεων των ναυτικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη νέα, όπως λένε, δυσμενή φορολόγηση που φέρεται να δρομολογεί η κυβέρνηση.

Τα μέλη της ΠΝΟ θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 11 το πρωί Παν-ναυτική, Πανεργατική συγκέντρωση έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και εν συνεχεία πορεία στο υπουργείο. Εκεί, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό ώστε να τον ενημερώσουν για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου.

Ωστόσο σε τοπικό επίπεδο οι αγρότες της Κρήτης εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί λύση για τη μεταφορά των προιόντων τους, ώστε να μην υποστούν ολοκληρωτική καταστροφή, επιζητώντας ραντεβού με τον αρμόδιο Υπουργό.

Η απεργία της ΠΝΟ ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά, απέδωσε σε «αβάσιμες» φήμες τα περί αλλαγών στο καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών, διευκρινίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, πως δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα αλλαγής και εξομοίωσης του καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών».

cretapost.gr/newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση