HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα γκολ του Νίκο Φερνάντες ήταν αρκετό προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να φτάσει στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, σε ματς για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Βοιωτούς πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ. Οι Αρκάδες τα κατάφεραν αφού στο 9’ ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Τσιλιανίδης άφησε την μπάλα και ο Νίκο Φερνάντες με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναμάσκο.
Ο Λεβαδειακός απείλησε με τον Μάντζιο στο 15’, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντοναρούμα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τόνι Σίλβα δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Αστέρας απώλεσε ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 22’ με τον Ναμάσκο να νικά τον Φερνάντες και στο 34’ ο Τσιλιανίδης είδε τον κίπερ του Λεδαβειακού να σταματά την προσπάθειά του.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Μάντζιος πλάσαρε εξ επαφής αλλά ο Ντοναρούμα κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα χαμηλός και οι δύο ομάδες δεν έγιναν απειλητικές με αποτέλεσμα το 1-0 να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Γκολ: 9′ Νίκο Φερνάντες

Κίτρινες κάρτες:
Κουλιμπαλί, Ουόν, Ζεζίνιο

Αστέρας Τρίπολης:
Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρινια (74′ Ιωαννίδης), Καλτσάς (70′ Κώτσιρας), Νίκο Φερνάντες (85′ Ντουντού).

Λεβαδειακός:
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (80′ Καλτσάς), Μαχαίρας (67′ Βασιλείου), Σίλβα (85′ Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση