HomeΚΟΣΜΟΣΜπερλουσκόνι στην κάλπη: Ψηφίστε για να πείτε «ciao» στον Ρέντσι

Μπερλουσκόνι στην κάλπη: Ψηφίστε για να πείτε «ciao» στον Ρέντσι

Υπέρμαχος του «όχι» ο πρώην Καβαλιέρε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωνάζοντας «Σίλβιο, Σίλβιο, Σίλβιο» υποδέχτηκε ομάδα υποστηρικτών του τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο εκλογικό κέντρο κοντά στην κατοικία του στη Ρώμη, λίγο πριν ψηφίσει για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Μπερλουσκόνι δεν έχασε ευκαιρία να παρακινήσει τους πολίτες να ψηφίσουν ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πουν «ciao», υπονοώντας ότι με την ψήφο τους θα αποχαιρετήσουν τον πρωθυπουργό της χώρας, Ματέο Ρέντσι, ο οποίος αρχικά είχε δεσμευτεί ότι αν επικρατήσει το «όχι» θα αποχωρήσει.

«Πηγαίνετε να ψηφίσετε. Μη χάσετε την ευκαιρία να πείτε ciao, να κάνετε κάτι για την Ιταλία», είπε στους πολίτες.

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος είναι υπέρμαχος του «όχι» μετέβη στο εκλογικό κέντρο με τη σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε.

Κατά την έξοδό του, σημειώθηκε κι ένα μικρό ατύχημα, καθώς ένας από τους δεκάδες δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για μία δήλωση του επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια, τον χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο.

«Υπάρχει μία μάχη που πρέπει να δώσουμε από εδώ και στο εξής. Πρέπει να την κάνετε κυρίως εσείς που έχετε δυνάμεις. Εγώ θα προσπαθήσω, αλλά…», είπε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του έπειτα από την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση