HomeHL-9Απίστευτο περιστατικό: Ζογκλέρ … δάγκωσε αστυνομικό!

Απίστευτο περιστατικό: Ζογκλέρ … δάγκωσε αστυνομικό!

Τη στιγμή που προσπαθούσε να τον συλλάβει στο κέντρο των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν μια από τις πιο επεισοδιακές συλλήψεις που θα είχαν τύχει στην καριέρα του αστυνομικού, καθώς τη στιγμή που προσπαθούσε μαζί με τους συναδέλφους του να τιθασεύσει έναν εριστικό αλλοδαπό, δέχθηκε αιφνιδιαστικά … δαγκωνιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην οδό Νικηφόρου Φωκά, στο κέντρο των Χανίων, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του πλανόδιου ταχυδακτυλουργού.

Ο 39χρονος ζογκλέρ, που κατάγεται από την Πολωνία, βρισκόταν στη μέση του δρόμου και έκανε ταχυδακτυλουργικά τρικ. Φαίνεται όμως πως η παρουσία του ενοχλούσε τους περαστικούς με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ο ζογκλέρ, ωστόσο, αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη διάρκεια της προσαγωγής, βρίζοντας και φωνάζοντας, ενώ δεν δίστασε να δαγκώσει τον έναν από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Εν τέλει, όπως ήταν αναμενόμενο, η αρχική προσαγωγή εξελίχθηκε σε … σύλληψη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης:

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στα Χανιά  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 39χρονος αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία του προσπαθώντας να απομακρυνθεί από το σημείο του ελέγχου, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση