HomeHL-9Επιτυχημένη η εκδήλωση για την ευτυχία ως παράγοντα επιτυχίας

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την ευτυχία ως παράγοντα επιτυχίας

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτα θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) με θέμα «Πώς η Ευτυχία Οδηγεί Στην Επιτυχία» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοέμβρη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων. Η προσέλευση του κοινού ήταν απόλυτα ικανοποιητική παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν την ευνοούσαν, πράγμα το οποίο παρακινεί τον Σύλλογο να αναλάβει ακόμα περισσότερες δράσεις.

eldhlosh-epimelhthrio

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η κυρία Δήμητρα Μπικουβαράκη ανέλυσε τη ψυχολογία του εργαζομένου και παρουσίασε τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στον εργασιακό του χώρο. Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη διαχείριση του στρες, με τον κύριο Μαρκούδη Γεώργιο να προτείνει τρόπους διαχείρισης και καταπολέμησης αυτού. Η φράση που αντιπροσωπεύει τη παραπάνω συζήτηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν και οι ομιλητές μας, είναι η εξής:»Διάλεξε μια δουλειά που σ’ αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου». Ακολούθησε διάλειμμα στο οποίο δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων αλλά και αυτών με τους ομιλητές.

Το τελευταίο μέρος που είχε κυρίως διαδραστικό χαρακτήρα, άνοιξε ο Φοίβος Φλώρος παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι επικοινωνίας , και ολοκληρώθηκε από τους ομιλητές με ένα τέστ που αποσκοπούσε στην εύρεση της ψυχικής ισορροπίας μέσω των προτεραιοτήτων που έχει θέσει το κάθε άτομο. Ο συντονισμός της συζήτησης έγινε από τον Θάνο Παράσχο, συνιδρυτή του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club).

Oι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Supermarketnow.gr | Αρτοζαχαροπλαστείο Σπιτικό | Wines of Crete | Dourakis Winery.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση