HomeΣΠΟΡΑναβολές σε αγώνες της Γ’ Εθνικής

Αναβολές σε αγώνες της Γ’ Εθνικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιστιαία – Αστέρας Πετριτή και Εργοτέλης – Άγιος Ιερόθεος θα διεξαχθούν στις 14 Δεκεμβρίου

Αναβολή για δύο αναμετρήσεις της 11ηςαγωνιστικής της Γ’ Εθνικής αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Πέμπτης .

Συγκεκριμένα, οι αγώνες Ιστιαία – Αστέρας Πετριτή (2ος όμιλος) και Εργοτέλης – Άγιος Ιερόθεος (4οςόμιλος) θα διεξαχθούν στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι περισσότερες ομάδες θα μεταβούν αεροπορικώς στους προορισμούς τους, όπερ σημαίνει ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (2/12) απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας δεν δημιούργησε… χάος.

Αντιδράσεις γι’ αυτήν την απόφαση υπήρξε από πλευράς Εργοτέλη, ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διαμαρτύρεται έντονα για την αναβολή του εντός έδρας αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο που ήταν προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθούν κανονικά.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη δυσκολία μετακίνησης της αντίπαλης ομάδας λόγω της προγραμματισμένης απεργίας, γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα των φίλων μας για αναβολή του αγώνα, με την προϋπόθεση όμως ότι είτε θα αναβάλλονταν όλοι οι αγώνες, αφού άλλωστε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετακίνησης αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες, είτε ο αγώνας μας θα μετατίθετο σε κοινά αποδεκτή ημερομηνία.

Η αναβολή όμως μόνο του δικού μας αγώνα – χωρίς τη συγκατάθεση και των δυο ομάδων όπως συνηθίζεται – και η μετάθεση του μεσοβδόμαδα για την Τετάρτη 14/12, η οποία μας υποχρεώνει να παίξουμε 3 αγώνες πρωταθλήματος μέσα σε 7 μέρες (11/12-18/12) και γενικότερα 5 συνεχόμενους αγώνες Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή σε διάστημα 2 εβδομάδων (07/12-21/12), μας φέρνει σε δυσχερή θέση απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνιστά (μαζί με πολλά άλλα «περίεργα» που συμβαίνουν κάθε Κυριακή…) ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ελπίζουμε αυτή η απόφαση να αποτελεί απλά μια άτυχη επιλογή και να μην αληθεύουν όσα εδώ και καιρό κυκλοφορούν περί συνεχούς εύνοιας συγκεκριμένης ομάδας…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση