HomeHL-PsilaΜέρκελ: «Μια καινούργια εξάτμιση και πάει για άλλα τέσσερα χρόνια»

Μέρκελ: «Μια καινούργια εξάτμιση και πάει για άλλα τέσσερα χρόνια»

Ένα πρωτότυπο πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πραγματικά πρωτότυπο πρωτοσέλιδο κοσμεί τη γερμανική έκδοση του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo”, απεικονίζοντας την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ πάνω στη ράμπα συνεργείου αυτοκινήτου και έναν μηχανικό να προσπαθεί να την… “επιδιορθώσει”.

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο πρωταγωνιστεί και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τις εκπομπές αερίου των αυτοκινήτων της.

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι “ Η VW στηρίζει τη Μέρκελ” και ο μηχανικός που “επισκευάζει” τη Μέρκελ εμφανίζεται να λέει: “Μια καινούρια εξάτμιση και πάει για άλλα τέσσερα χρόνια”.

Το περιοδικό, στου οποίου η δεύτερη σελίδα είναι αφιερωμένη στην Καγκελάριο Μέρκελ με γελοιογραφίες που δείχνουν την ίδια σε διάφορες καταστάσεις, κυκλοφόρησε μετά από δύο χρόνια από την επίθεση τζιχαντιστών, που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του περιοδικού τον Ιανουάριο του 2015.

Αν μη τι άλλο, η επανακυκλοφορία του περιοδικού στη Γερμανία έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των αναγνωστών…

Διαφήμιση
Διαφήμιση