HomeΣΠΟΡΚόλλησε (0-0) στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ

Κόλλησε (0-0) στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε στη θεσσαλική πόλη για την 2η αγωνιστική της β φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Τα Τρίκαλα έδειξαν μεγαλύτερη κινητικότητα στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν περισσότερο για το γκολ από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φάνηκε να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του και η μπάλα να μην φθάνει εύκολα στον Περέιρα, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνος για την άμυνα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Γεωργιάδη δημιούργησε ευκαιρίες με τον Μπακαρά στο 1ο μόλις λεπτό (αστόχησε από κοντά), τον Λουκάκη στο 16ο (σουτ λίγο άουτ), στο 21΄ με τον Γιαννιτσάνη (σουτ που μπλόκαρε ο Μπρκιτς), ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 8΄ με τον Περέιρα ο οποίος κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Λεάντρο.

 Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά εξακολουθούσε να μην βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Σιδεράκη. Γενικά δε είχε φάσεις το παιχνίδι και μάλλον και οι δύο αντίπαλοι έμεναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Έτσι, Τρίκαλα και ΠΑΟΚ έχουν από 4 βαθμούς και η ΑΕΛ 3, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση με την πρόκριση θα ξεκαθαρίσει την 3η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας με τον αδιάφορο Πανελευσινιακό, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τη Λάρισα.

Κίτρινες: Λεάντρο – Κρέσπο

Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερζίνιο (78΄ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Λουκάκης (71΄ Μίνγκας), Μπαϊκαρά (83΄ Κουσκουνάς).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Γιαννούλης (80΄ Λέοβατς) , Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ (61΄ Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70΄ Αθανασιάδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση