Χειμωνιάτικο θα εξακολουθεί να είναι το σκηνικό του καιρού και σήμερα με έντονες βροχοπτώσεις και αισθητό κρύο να κυριαρχούν σε ολόκληρο το νησί.

Ωστόσο οι βροχοπτώσεις, που εκδηλώθηκαν χθες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν καταρρακτώδεις, μετατρέποντας τους δρόμους σε χείμαρρους και προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους των μεγάλων πόλεων του νησιού.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για να επέμβει σε περιστατικά εγκλωβισμών οδηγών αυτοκινήτων σε πλημμυρισμένους δρόμους, χωρίς όμως ωστόσο κάποιος να κινδυνεύει ή να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα στις περισσότερες περιοχές, ενώ σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται να ξεκινήσει από τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία έχει σημειώσει πτώση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ψυχρή, ενώ σε συνδυασμό με τους βόρειους άνεμους συνθέτουν ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από αύριο θα υπάρξει σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ νέο ψυχρό κύμα πρόκειται να πλήξει το νησί μας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση