HomeΚΡΗΤΗΟ ΔΕΣΦΑ παραμένει ελληνικός

Ο ΔΕΣΦΑ παραμένει ελληνικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρέπον έγινε, ο ΔΕΣΦΑ παραμένει ελληνικός. Μετά από τόσες απαράδεκτες διαπραγματεύσεις που είχαν σκοπό να παραβλέψουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αποδείχτηκε όμως ότι η παραβίασή του δεν είναι τόσο εύκολη όσο έλεγαν κάποιοι πολιτικοί.

Πάλι καλά που η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτή η προστασία σε θεσμικό επίπεδο και θα είχε γίνει η συμφωνία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενώ τώρα δεν παραδώσαμε τον ΔΕΣΦΑ και αυτός θα μπορεί να λειτουργήσει για το μέλλον της πατρίδας μας σε συνδυασμό με την ελληνική ΑΟΖ, τον αγωγό East-Med και το EuroAsia Interconnector.

Η πώληση σε αγοραστή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, και μάλιστα σε μια χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και προκαλεί συνεχώς την Αρμενία με βάρβαρες πράξεις, το λεγόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για την πατρίδα μας.

Τώρα δεν έχουμε πια δικαιολογίες για κάποιες καθυστερήσεις σ’ αυτόν τον τομέα. Και μάλιστα θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε τον ΔΕΣΦΑ πιο δυναμικά, γιατί αυτήν την περίοδο ήμασταν σε φάση αναμονής κι αυτό δημιούργησε ένα πλαίσιο αρνητικό για την ανάπτυξη.

Ενώ τώρα πρόκειται για μια αληθινή απελευθέρωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση