HomeHL-9Μήνας γιορτής και αλληλεγγύης ο Δεκέμβριος

Μήνας γιορτής και αλληλεγγύης ο Δεκέμβριος

Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σειρά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για δράσεις αφιερωμένες στο συνάνθρωπο, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά, στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βουλγαράκης δηλώνει: «Ο Δεκέμβριος είναι μήνας μεγάλης γιορτής, γιορτάζουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου, ο οποίος με τον ερχομό Του στον κόσμο μας χάρισε την Ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, που καταχτιέται μέσα από την Αγάπη.

Αγάπη για τον πλησίον μας, Αγάπη για όλα τα πλάσματα του Θεού. Με αυτές τις σκέψεις, στέλνουμε τις ευχές μας σε όλους τους συμπολίτες μας για Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και τους προτρέπουμε να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις του Δεκέμβρη, που συνδιοργανώνουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με την παρουσία τους και με τη προσφορά τους, σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα είδη, με τα οποία θα εφοδιάσουμε τα πιο αδύναμα οικονομικά μέλη της Κοινότητάς μας.

Όλες οι δεκεμβριάτικες εκδηλώσεις της Π.Ε. Χανίων είναι αφιερωμένες στον Πάσχοντα Συνάνθρωπο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλες και όλους τους συμπολίτες μας για την αρωγή τους στην προσπάθειά μας να περάσουμε όλοι οι Πολίτες των Χανίων Χαρούμενα Χριστούγεννα».

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων :

1. 5 Δεκεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου 2016: Θεατρική Παράσταση: «Και του καιρού και Πάντα», για τους μαθητές των Σχολείων μας, με τη Μαρινέλλα Βλαχάκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη. 2. 14 Δεκεμβρίου 2016: Μουσικά Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους με τα Μουσικά Σύνολα του Π.Κ. Χανίων, σε μουσική Στέλιου Ιωαννίδη. 3. 15 Δεκεμβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2016: Μουσική Παράσταση για τους μαθητές των Σχολείων μας, με το Χανιώτικο Συγκρότημα, Vamos ensemble.

4. 17 Δεκεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου 2016: Θεατρική Παράσταση βασισμένη στο Παραμύθι της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη «Ο Βασιλιάς των Ονείρων», από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων. 5. 19 Δεκεμβρίου: Jaz Concert. Διεύθυνση Ορχήστρας: Στέλιος Ιωαννίδης

6. 20 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικη Βραδιά με το Μουσικό Σχολείο Χανίων Όλες αυτές οι εκδηλώσεις είναι με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και προαιρετική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Εκτός των παραπάνω εκδηλώσεων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι συνδιοργανωτής δύο ακόμη δράσεων:

1. 7 Δεκεμβρίου 2016: Δράση Αλληλεγγύης για τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντα». 2.22 Δεκεμβρίου 2016: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Αδελφότητας Μικρασιατών Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος», με κοινωνικό εισιτήριο για τη στήριξη των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου. Τέλος, ο κ. Βουλγαράκης καλεί, για μια φορά ακόμη, τους πολίτες των Χανίων, να στηρίξουν με την παρουσία τους και με την προσφορά τους τις παραπάνω δράσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση