HomeHL-9Νεφέλη Κουρή: «Η σχέση μου με την Κρήτη είναι καρμική»

Νεφέλη Κουρή: «Η σχέση μου με την Κρήτη είναι καρμική»

Η ηθοποιός της σειράς «Η λέξη που δε λες» μιλά για τον Θ. Παπαδουλάκη και τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη διαμονή της στην Κρήτη λόγω των γυρισμάτων της σειράς «Η λέξη που δε λες», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νεφέλη Κουρή.

«Από τον περασμένο Μάιο ως τον Οκτώβριο έζησα μόνιμα στα Χανιά, για τα γυρίσματα της σειράς «Η λέξη που δεν λες». Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Ξαφνικά η ζωή μου άλλαξε, πήγα σε μια μικρή πόλη και έζησα σαν λίγο σαν φοιτήτρια. Ασχολήθηκα αποκλειστικά με τη δουλειά μου. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους ηθοποιούς να μπορούμε απερίσπαστοι να κάνουμε τη δουλειά μας. Μέναμε σ’ ένα αρχοντικό στην παλιά πόλη των Χανίων, πηγαίναμε στο γύρισμα, επιστρέφαμε, κάναμε βόλτες στη θάλασσα και μετά μας απασχολούσε το γύρισμα της επόμενης μέρας», λέει στο περιοδικό Beaute και συνεχίζει:

«Παίζω τον ρόλο της 17χρονης. Τον ρόλο τον επεξεργαστήκαμε πολύ με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη. Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα είχα με την ευκαιρία να γνωριστούμε καλά μεταξύ μας όλοι οι ηθοποιοί μέλη της τηλεοπτικής οικογένειας. Τον Δημήτρη Καταλειφό, ο οποίος υποδύεται τον παππού μου. τον είχα δάσκαλο στη σχολή και έχουμε πολύ δεμένη σχέση. Η δουλειά μας ήταν συνολικά υψηλών απαιτήσεων. Τελικά είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι καλός όταν συνεργάζεσαι μ’ έναν σκηνοθέτη που δουλεύει με στόχο το άριστο αποτέλεσμα. Η σχέση μου με την Κρήτη είναι καρμική. Έπαιξα στο «Νησί», έχω τραγουδήσει με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, έχω παίξει την «Αρετούσα» με τον Στάθη Λιβαθινό στο «Ακροπόλ».

Βραβεύτηκα γι’ αυτό τον ρόλο με το βραβείο Κ. Κουν ως πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός και ήμουν και υποψήφια για το βραβείο Μ. Μερκούρη», λέει και καταλήγει: «Ενδόμυχα αναζητώ την τελειότητα, είμαι περφεξιονίστρια. Θέλω στη δουλειά μου να είμαι καλή, να τα καταφέρνω καλά σε ό,τι κάνω. Χωρίς όμως εμμονή γι’ αυτό. Αν κάποια σκηνή, για παράδειγμα, δεν πάει τόσο καλά, δεν θα στεναχωρηθώ, λέω πως για κάποιον λόγο πήγε έτσι. Μου δίνεται έτσι το ερέθισμα να προσπαθήσω για το καλύτερο, στην επόμενη σκηνή, την επόμενη μέρα».

Gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση