HomeHL-SportsΛύγισε την Σπάρτη και ελπίζει ο Πλατανιάς

Λύγισε την Σπάρτη και ελπίζει ο Πλατανιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναζωπύρωσαν τις ελπίδες τους οι Κρητικοί επικρατώντας με 1-0

Μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης… Ο λόγος για τον Πλατανιά που επιβλήθηκε της Σπάρτης με 1-0 στα Περοβόλια, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Κύπελλο Ελλάδας που διεξήχθη την Τρίτη. Οι Κρητικοί με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τους τρεις βαθμούς στον δεύτερο όμιλο του κυπέλλου, όντας πίσω από τον Ολυμπιακό.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στους φιλοξενούμενους άνηκε καθολικά το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα δημιούργησαν αρκετές φάσεις και γενικότερα έβαλαν δύσκολα στους Χανιώτες.

Από την αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι, ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα, επιτιθέμενοι κυρίως από την αριστερή πλευρά. Σε μία εξ’ αυτών των επιθέσεων ο Γιορέντε έκανε χαμηλή σέντρα και ο επερχόμενος Γουνδουλάκης έγραψε προ κενής εστίας το 1-0 στο 51’.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν εκ των διακριθέντων για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, δημιουργώντας πολλά προβλήματα για τους αντιπάλους του. Η Σπάρτη προς το τέλος του παιχνιδιού επιχείρησε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με επόπτες τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Κοκμοτό (Ρεθύμνου), ενώ τέταρτος ήταν ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Κίτρινες : (52’ Στανισλάβιεβιτς- 87’ Αναστασόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85′ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69′ Στάθης), Τσουράκης (78′ Κάργας), Ντιλαβέρ.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61′ λ.τρ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση