HomeΕΛΛΑΔΑΜπαράζ εισαγωγής ναρκωτικών: Βρέθηκε φορτίο με 30 κιλά χασίς στο Μέτσοβο

Μπαράζ εισαγωγής ναρκωτικών: Βρέθηκε φορτίο με 30 κιλά χασίς στο Μέτσοβο

Στην Εγνατία Οδό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μπαράζ της εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα από την γειτονική Αλβανία είχε άλλο ένα επεισόδιο στην Εγνατία Οδό, όπου αστυνομικοί του τμήματος και της Τροχαίας Μετσόβου άναψαν «κόκκινο» σε ένα ακόμη μεγάλο φορτίο.

Μεταφορείς, αυτή τη φορά, ήταν ένας 28χρονος Έλληνας που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο οποίο ήταν φορτωμένο το χασίς, έχοντας για συνοδηγό έναν 21χρονο Αλβανό. Στα διόδια Μαλακασίου ακινητοποιήθηκαν και κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι στους οποίους υπήρχαν 24 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29 κιλών και 610 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το φορτίο είχε μεταφέρει πεζός από την πατρίδα του ο 21χρονος αλλοδαπός, που πέρασε παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς οτυ χασίς μαζί με 150 ευρώ και τρία κινητά και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 21χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση