HomeΚΡΗΤΗΑσφαλτοστρώσεις στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου

Ασφαλτοστρώσεις στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου

Επιθεώρηση από την Κ. Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών του Βιοτεχνικού Πάρκου Τυλίσου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Θανάση Κύρκο.

Πρόκειται για ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 90.000 €, που ξεκίνησαν και συνεχίζονται σε κάθετους δρόμους του ΒιοΠα με μεγάλη κίνηση επαγγελματικών οχημάτων και σκοπό να αναβαθμιστούν οι υποδομές του Πάρκου και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των στεγασμένων επιχειρήσεων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου αποτελεί μια ζωντανή και δυναμική κοιτίδα επιχειρηματικότητας για το Δήμο μας, με πολλές και αρκετά δυναμικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται σε αυτό.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν αυτές οι μονάδες και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, προσπαθούμε για το καλύτερο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη υποστήριξή του και σε αυτό το έργο και να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το άριστο αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση