HomeΣΠΟΡΤα κοινά με τον Εθνικό και τα παράπονα του Εργοτέλη

Τα κοινά με τον Εθνικό και τα παράπονα του Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν πως έφυγαν από το Μοσχάτο με ανάμικτα συναισθήματα εξέδωσαν οι ΚρητικοίΈνα μεγάλο διπλό πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Εργοτέλης, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού με 1-0 και διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση και σε αυτή αναφέρουν μεταξύ άλλων πως έφυγαν με ανάμικτα συναισθήματα από το Μοσχάτο, εκφράζουν με υστερόγραφο τα παράπονά τους για τα «διαιτητικά και όχι μόνο όργια υπέρ συγκεκριμένης ομάδας» και τονίζουν πως με τον Εθνικό έχουν πολλά κοινά.

Αναλυτικά: «Φύγαμε από το Μοσχάτο σήμερα μετά τον αγώνα με τον Εθνικό με ανάμικτα συναισθήματα.

Από τη μία, η ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας, η οποία παρά τις ελλείψεις και το νεαρό της ηλικίας των παικτών της έδειξε ότι έχει και παρόν και κυρίως μέλλον, καθώς και η χαρά που αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές και καθαρές ομάδες της Ελλάδας.

Από την άλλη, η λύπη για κάποιες συμπεριφορές, ευτυχώς μεμονωμένες αλλά απαράδεκτες, που αντιμετωπίσαμε…

Έχουμε με τον Εθνικό πολλά κοινά, με το σημαντικότερο ότι και οι δύο είμαστε «αδικημένοι» ακόμα και μέσα στην πόλη μας… Τους αισθανόμαστε φίλους μας κι ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε αντίπαλοι και πολύ ψηλότερα, όπως αρμόζει και στους δυο μας.

Ευχόμαστε στον Εθνικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον περιμένουμε στο 2ο γύρο να τον φιλοξενήσουμε με το γνωστό κρητικό κι εργοτελίτικο τρόπο.

ΥΓ. Κατά τ’ άλλα, στο πρωτάθλημα συνεχίζονται τα διαιτητικά – και όχι μόνο – «όργια» υπέρ συγκεκριμένης ομάδας…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση