Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 21:00 απόψε στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, καθώς οδηγός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου, που πιθανότατα  βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost στην οδό Παλαιοκάππα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο ΙΧ στη διασταύρωση με την οδό Αντιοχείας.

Πριν ακινητοποιηθεί στην κυριολεξία πάνω στο αυτοκίνητο μίας οικογένειας με δύο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα, είχε «ξυρίσει» τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Αμέσως μετά το τροχαίο, εκλήθη η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους, δεδομένου ότι στο τροχαίο είχαν εμπλακεί και ανήλικοι.

Στο μεταξύ, ο μεθυσμένος οδηγός του φορτηγού μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς … έχασε κάθε έλεγχο και άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, με αποτέλεσμα να προσαχθεί αρχικά προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η προσαγωγή εξελίχθηκε σε σύλληψη και ο μεθυσμένος οδηγός αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Το ευτύχημα ήταν ότι από τη σύγκρουση που σημειώθηκε ακριβώς στη διασταύρωση των οδών Παλαιοκάππα και Αντιοχείας δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση