HomeHL-9Σημαντικές διακρίσεις για Κρητικούς αθλητές ξιφομαχίας

Σημαντικές διακρίσεις για Κρητικούς αθλητές ξιφομαχίας

Από την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς βρέθηκαν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας.

Οι αθλητές : Γρηγοριάδης Παύλος ,Χατζηγεωργίου Νικόλας και Μαλλιαράκης Γιώργος κατάφεραν να περάσουν ,σε πρώτη φάση τις πούλ και να μπουν στους 64 .

Από εκεί και πέρα, νικώντας τους αντιπάλους τους πέρασαν στους 32.

Ο Γρηγοριάδης και ο Χατζηγεωργίου κατάφεραν μετά από νίκες να μπουν στους 16 καλύτερους και ο μεν Παύλος Γρηγοριάδης ,λόγο του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο πόδι του(τράβηγμα οπίσθιου)δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουγάτσο Αλέξανδρο, χάνοντας 15-14, καταλαμβάνοντας τελικά την 14η θέση σε 85 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο μικρός Νικόλας Χατζηγεωργίου (12 χρονών) δεν κατάφερε να νικήσει τον πιο έμπειρο Κρητικό Δημήτριο και κατέλαβε τελικά την 15η θέση. Ο Γιώργος Μαλλιαράκης ,μην καταφέρνοντας να μπει στην 16αδα ,κατέλαβε την 27η θέση..θέσεις που αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Κο Φουστανάκη Δημήτρη.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι: 1ος Αβραμίδης (Μ.ΑΛ.ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) 2ος Καζάκος(ΑΚ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 3οι Κρητικός(Ο.Σ.Α.) & Πασσάμ(Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ) Όσο φορά το Ξίφος μονομαχίας νεανίδων μόνη εκπρόσωπος της Μεσσαρίτικης ομάδος ,η Τσακιράκη Άννα ,κατάφερε να καταλάβει την 27η θέση ανάμεσα σε 72 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη 3αδα έχει ως εξής: 1η Μοσχοπούλου(Ο.ΧΙ.Φ.) 2η Τσούφη(Γ.Σ.ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ) 3ες Κεβρεκίδου(Ο.ΧΙ.Φ.) & Νικολοπούλου(ΙΡΙΔΑ) Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τον προπονητή μας ,για τις θέσεις που πήραν και να ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES για την διευκολύνει που παρείχε στους αθλητές μας και σε αυτό το ταξίδι..

Όποιος ενδιαφέρετε να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της ξιφασκίας στην Μεσσαρά , μπορεί να μας επισκεφθεί στο 3ο χιλ. Μοιρών –Πόμπιας ή στο τηλ.6942466638

Διαφήμιση
Διαφήμιση