HomeHL-SportsΠαναιτωλικός – Ξάνθη 2-3

Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ξάνθη έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο, καθώς επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν 2-0 με τους Τριάδη (19’) και Λάζιτς (48’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Ουαρντά (64’), ενώ το 3-1 σημείωσε στο 73’ με πέναλτι ο Γιουνές. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Ρότσα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει στο ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας και την Ξάνθη στη συνέχεια να βρίσκει ρυθμό και να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ. Στο 19’ μετά από λάθος του Μάκου, ο Τριάδης πήρε τη μπάλα και αφού την έδωσε στον Γιουνές, έγινε πάλι αποδέκτης και κατάφερε να πλασάρει σωστά, σημειώνοντας το 1-0.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε τους φιλοξενούμενους, όμως η Ξάνθη έφτασε στο δεύτερο γκολ. Σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48’) ο Ντε Λούκας έκανε τη σέντρα και ο Λάζιτς έκανε με κεφαλιά το 2-0. Η ομάδα του Αγρινίου μείωσε στο 64’ με ένα αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Καμαβουάκα από τον Τριάδη, με τον Ουαρντά να σκοράρει και να μειώνει.

Οι γηπεδούχοι πλησιάσαν στην ισοφάριση με σουτ του Μύγα στο 70’, όμως στην επόμενη φάση η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι με τον Κυριακίδη να ανατρέπει τον Γιουνές. Ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας σκόραρε και έφερε την ομάδα του αγκαλιά με τη νίκη. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει στο τέλος με τον Ρότσα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Γκολ: 64′ πεν. Ουαρντά, 86′ Ρότσα – 19’ Τριάδης, 48′ Λάζιτς, 73′ πεν. Γιουνές

Κίτρινες κάρτες: Κυριακίδης, Ρόσα – Λάζιτς, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λισγάρας, Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (81′ Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (82′ Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74′ Τομανέ), Μαρκόβσκι.

Ξάνθη (Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (90′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Τριάδης, Γιουνές (87′ Ράνος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση