HomeHL-SportsΛεβαδειακός – Ηρακλής 3-0

Λεβαδειακός – Ηρακλής 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 του Ηρακλή σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League και πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 12.

Τα γκολ για την ομάδα της Βοιωτίας σημείωσαν οι Γιακουμάκης (72’), Τόνι Σίλβα (75’) και Μάντζιος (89’).

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα το ματς απέκτησε ρυθμό, με τους παίκτες του Ηρακλή να σκοράρουν, αλλά τον Λουκίνα να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Στο 24’ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι αλλά ο Τόνι Σίλβα νικήθηκε από τον Χουάντερσον σε τετ-α-τετ, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο κίπερ του Ηρακλή βγήκε και πάλι νικητής.

Ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος απείλησε πρώτος (51’) με το δυνατό σουτ του Μάντζιου, ενώ ο Ηρακλής απάντησε τρία λεπτά μετά με τον Κούρο να μην μπορεί να πλασάρει σωστά.

Το σκορ άνοιξε στο 72’ με κεφαλιά του Γιακουμάκη, μετά από γύρισμα του Μάντζιου. Τρία λεπτά από σέντρα του Μιλιάζες, ο Τόνι Σίλβα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην ίδια γωνία και σημείωσε το 2-0, ενώ το το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάντζιος στο 88’, όταν ο Σαραμαντάς με τον Χουάντερσον μπερδεύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Έλληνα επιθετικό να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Γκολ: 72′ Γιακουμάκης, 75′ Τόνι Σίλβα, 89′ Μάντζιος

Κίτρινες κάρτες: Σαραμαντάς

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61′ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76′ Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87′ Καλτσάς).

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Καρακγούνης (76′ Μοντέιρο), Λουκίνας (69′ Περόνε), Λεοζίνιο, Λάμπρου (57′ Πασάς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση