HomeΣΠΟΡΣε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • Στο μεταξύ έγιναν γνωστές και οι τιμές των εισιτηρίωνΓνωστές έγιναν και οι τιμές των εισιτηρίων Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης  του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
  • Οι Κρητικοί θα τεθούν αντιμέτωποι με τους πράσινους για την δεύτερη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο Γεντί Κουλέ.Οι τιμές θα κυμαίνονται μεταξύ των 15 και 20 ευρώ ενώ υπογραμμίζεται πως οι ασπρόμαυροι έστειλαν μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας.
  • Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Ηρακλείου επιθυμεί την δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, προκειμένου να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:«Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απευθύνεται θερμή παράκληση, σε οσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο του αγώνα, καθώς από την αστυνομία δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο, που δεν θα έχει εισιτήριο. Από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει σε κανένα δωρεάν είσοδος στη αναμέτρηση.
  • Κάθε αριθμημένη θέση, θα αφορά σε εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη. Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, θα συνεχιστεί μέχρι και τη Τετάρτη (30/11) το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».isitiria
Διαφήμιση
Διαφήμιση