HomeHL-9Ευρεία σύσκεψη για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Ευρεία σύσκεψη για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Με τη συμμετοχή τοπικών φορέων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στην περιοχή του Καστελίου μετά τη δημοπράτηση τους έργου από το αρμόδιο υπουργείο. Η “Πρωτοβουλία πολιτών για τη διάσωση, προβολή και αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδος” πραγματοποιεί ανοιχτή λαική συνέλευση σήμερα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Καστελίου.

Η συνέλευση πραγματοποιείται για να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής για τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα που απασχολεί την περιοχή, αλλά και για να αποφασισθεί και καθορισθεί ο τρόπος αντίδρασης ενάντια στην κατασκευή του έργου αυτού.

Σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας αναφέρεται “η εκδήλωση, που πραγματοποιείται με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και τη δημοπράτηση νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι, σκοπεύει αφενός στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα τεκταινόμενα γύρω από το ζήτημα αυτό, αφετέρου στην ένωση των δυνάμεων και το συντονισμό των ενεργειών όλων μας, απέναντι στον άμεσο κίνδυνο της υποβάθμισης και της καταστροφής των πολύτιμων φυσικών, οικονομικών και πολιτιστικών πόρων, όχι μόνο της περιοχής εγκατάστασης, αλλά και μιας ευρύτερης περιοχής της ενδοχώρας, κρίσιμης για την βιώσιμη ανάπτυξη της κεντρικής Κρήτης”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση