HomeΣΠΟΡΔεν έμεινε ευχαριστημένος ο Αναστόπουλος

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Αναστόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μετά το γκολ δεν δώσαμε μία σωστή πάσα», είπε με πικρία ο τεχνικός του Άρη

Ο Άρης πανηγύρισε το Σάββατο την πρώτη του νίκη στη Β’ Εθνική, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αρχικά, ο τεχνικός των «κιτρίνων» είπε για το ματς με τον Κισσαμικό: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στην αρχή του ματς. Βάσει των ευκαιριών μας, το 1-0 είναι λίγο, απέναντι σε μία καλή και δυνατή ομάδα. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Από αύριο το πρωί δουλειά και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και στο Κύπελλο, χωρίς φυσικά να ξεφεύγουμε από τον βασικό στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.

Μετά το γκολ, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν δώσαμε μία σωστή πάσα. Ήταν ένα ματς γενικά που πήγε πολύ στη δύναμη, στις προσωπικές μονομαχίες και τις στημένες μπάλες».

Αναφορικά με τη διακοπή της δράσης: «Η διακοπή μας έκανε καλό. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια. Πάντα η διακοπή βοηθάει την ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά. Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, βάσει ιστορίας, ονόματος, φανέλας και γηπέδου είμαστε εμείς και ο ΟΦΗ. Αλλά αυτοί οι παράγοντες που προανέφερα δεν είναι οι καθοριστικοί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση