HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – Λάρισα 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με πέναλτι του Ιωαννίδη, ενώ η Λάρισα που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 17’ λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς, ισοφάρισε στο 77’ με πέναλτι του Ναζλίδη.

Ο Αστέρας πίεσε τη Λάρισα από το πρώτο λεπτό και απείλησε με τους Δημούτσο και Τσουκαλά στο πρώτο τέταρτο του ματς σε τρεις περιπτώσεις. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 16’, καθώς ο Κύζας υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι σε μαρκάρισμα των Γιοβάνοβιτς και Μονιάκη πάνω στον Ιωαννίδη και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον πρώτο. Ο Ιωαννίδης από την άσπρη βούλα σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ.

Η Λάρισα έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 21’ μετά το σουτ του Ναζλίδη, που απέκρουσε ο Ντοναρούμα, ενώ ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 38’ με τον Δημούτσο. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να βρουν το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια με τον Ξενοδόχοφ να σταματά τους Τσουκαλά και Ιωαννίδη.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ έπαιζε με παίκτη λιγότερο έλεγξε το ματς και απείλησε στο 76’ με κεφαλιά του Ντοντό. Το 1-1 σημειώθηκε με τον Ναζλίδη να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Αναστασόπουλος, ενώ ο Αστέρας απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στις φάσεις με τον Στανισάβλιεβιτς (86’ δοκάρι) και Ιγκλέσιας (90’).

Γκολ: 18′ πεν. Ιωαννίδης – 77′ πεν. Ναζλίδης

Κίτρινες κάρτες:
Μπέρτος, Χαμντανί, Δημούτσος, Καλτσάς, Ιγκόρ – Ξενοδόχοβ

Κόκκινες κάρτες:
17′ Γιοβάνοβιτς

Αστέρας Τρίπολης:
Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81′ Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62′ Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (69′ Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ:
Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ρέντζας (65′ Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ (31′ Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46′ Ντοντό).

Διαφήμιση
Διαφήμιση