HomeΕΛΛΑΔΑΓεροβασίλη: Η δεύτερη αξιολόγηση έχει κλείσει στα περισσότερα θέματα

Γεροβασίλη: Η δεύτερη αξιολόγηση έχει κλείσει στα περισσότερα θέματα

Τι ανέφερε στο Σκάι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η διαπραγμάτευση έχει φτάσει σε αρκετά προχωρημένο σημείο, στα περισσότερα θέματα έχει κλείσει», δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στις συζητήσεις με τους Θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση.

«Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή μη υποχωρώντας από βασικές αρχές», είπε ακόμη η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν οι αλλαγές που ακούγονται σε ό,τι αφορά τα εργασιακά.

«Η δεύτερη αξιολόγηση είναι το μέσο για να φτάσουμε στο στόχο, δηλαδή να έχουμε συζήτηση για τη ρύθμιση του χρέους. Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη, κάνοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το τέταρτο μνημόνιο είναι ευχή της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», είπε. «Επικίνδυνο παιχνίδι η αποσταθεροποίηση της χώρας που παίζουν ορισμένοι», πρόσθεσε αναφερόμενη στο αίτημα για εκλογές, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη, ελλείψει επιχειρημάτων.

«Με εκλογές σταματάει η δεύτερη αξιολόγηση, σταματάει η συζήτηση για το χρέος, σταματάει η πρόβλεψη για ποσοτική χαλάρωση και η χώρα επανέρχεται σε τρομακτικά αδιέξοδα», τόνισε η κ. Γεροβασίλη, η οποία επιτέθηκε και στο ΔΝΤ.

«Είναι γνωστό τι εννοεί το ΔΝΤ όταν λέει »μεταρρυθμίσεις». Ουδέποτε ήμασταν σύμφωνοι με το ΔΝΤ, και έχει αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε σε υπεραπόδοση εσόδων και υπερκάλυψη στόχων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση