HomeHL-9Η τελευταία πράξη του… δράματος για τον Αντώνη που σκοτώθηκε στην Γερμανία

Η τελευταία πράξη του… δράματος για τον Αντώνη που σκοτώθηκε στην Γερμανία

Σήμερα η κηδεία του στο Σίβα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

21 ημέρες μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Γερμανία με θύμα τον Αντώνη Χριστοφάκη, η σορός του Κρητικού επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στο χωριό Σίβα.

Σήμερα στις 11 το πρωί «παίχτηκε» και η τελευταία πράξη του… δράματος καθώς φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου, που ακόμα δεν έχει πιστέψει το τραγικό αυτό συμβάν, συνόδευσαν στην τελευταία του οικεία τον Αντώνη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Σίβα.

Υπενθυμίζεται πως – όπως έχει γράψει το cretapost – η σορός του αδικοχαμένου Αντώνη έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» με πτήση από την Γερμανία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σίβα όπου υποδέχθηκαν τον 32χρονο οι γονείς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έρανο που έγινε τόσο σε τοπικό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα στα χωριά του Δήμου Φαιστού αλλά και μεταξύ των ομογενών από την Κρήτη στο Μόναχο της Γερμανίας, κατέστη εφικτό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει στην Κρήτη και να αναπαυθεί στην πατρική γη ο άτυχος πατέρας που έπεσε νεκρός για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, με 11 σφαίρες.

Μολονότι, τόσο ο 28χρονος δράστης του εγκλήματος όσο και η γερμανίδα σύζυγος του Αντώνη Χριστοφάκη παραμένουν στη φυλακή αναμένοντας τη δίκη του, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση όλων των λεπτομερειών της στυγερής δολοφονίας.

Ζητούμενο, τώρα, παραμένει η επιμέλεια της 6χρονης κόρης του αδικοχαμένου 32χρονου που παραμένει υπό την προστασία των φορέων πρόνοιας της Γερμανίας, μέχρι να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες για την οικογένεια που θα αναλάβει την ανατροφή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση