HomeHL-SportsΟΦΗ Πανελευσινιακός 2-0

ΟΦΗ Πανελευσινιακός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ, 2-0 τον Πανελευσινιακό

Επιτέλους νίκη! Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση για να επιβληθεί με 2-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Παρασκευή στο πλαίσιο της 3ηςαγωνιστικής για τη Β’ Εθνική.

Επιθετική διάθεση από το πρώτο λεπτό έδειξαν οι «μελανόλευκοι» που απέδειξαν έμπρακτα γιατί χαρακτηρίζονται ως ένα εκ των ακλόνητων φαβορί για επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ουσιαστικά, το ματς αποτέλεσε υπόθεση ενός ημιχρόνου! Κι αυτό συνέβη διότι το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό, αφού πρώτα είχε χαθεί η πρώτη κλασσική ευκαιρία εκ μέρους των Κρητικών. Κορυφαίος της αναμέτρησης υπήρξε ο άκρως δραστήριος και κινητικός, Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός κέρδισε πέναλτι, όταν ανετράπη από άτσαλο μαρκάρισμα του Τσούπρου με τον «παθόντα» να εκτελεί ανοίγοντας το σκορ!

Σε… μονόλογο των γηπεδούχων εκτυλίχθηκε το ματς μιας και έδειχναν ιδιαίτερα παραγωγικοί στο δημιουργικό σκέλος. Ο Πανελευσινιακός αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα και δεχόταν σφοδρή πίεση από τον ΟΦΗ. Με κάθε τρόπο απειλούσαν οι Ηρακλειώτες αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Και πράγματι πέτυχαν το ζητούμενο!

Στο 41ο λεπτό κρίθηκε οριστικά η τελική έκβαση του αγώνα. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ – Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ- μετατράπηκε σε δημιουργό μοιράζοντας υποδειγματικά τη μπάλα στον Νίκολα Μίκιτς που πήρε την κεφαλιά για το 2-0 έπειτα από ασίστ του συμπατριώτη του.

Ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να μπει εκ νέου στο ματς, αλλά ένα μακρινό σουτ του Ρόκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου και κατέληξε άουτ στο 50ο λεπτό. Δύο γρήγορες αλλαγές επεφύλασσε ο Θανάσης Δημόπουλος από πλευράς «σταχυοφόρων» που πίεζαν αρκετά πιο ψηλά συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ διαχειριζόταν άψογα το ματς. Ορισμένες επιπόλαιες επιλογές στην τελική πάσα θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν, αλλά οι Ομιλίτες παρέμεναν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Το τρίτο γκολ δεν ήρθε σε αντίθεση με το πρώτο τρίποντο που αποτελούσε το ζητούμενο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) με βοηθούς τους Αναστασίου, Παπαδημητρίου –επίσης- από τη θεσσαλική πόλη, ενώ 4ος ήταν ο Χρυσός από τα Χανιά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (85’ Νάστος), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ (79’ Κιάσσος), Ράντι, Όγκμποε (74’ λ.τρ. Μάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Τσίγκρος, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός, Κασνέτση, Ιορδανίδης (46’ Δημόπουλος), Κωστόπουλος (46’ Ρόκας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση