Η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Χριστοφάκη θα παιχτεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου, καθώς 20 περίπου μέρες μετά το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό στη Γερμανία, η σορός του αδικοχαμένου Αντώνη θα αναπαυθεί για πάντα στη γενέτειρά του το Σίβα.

Στο χωριό του, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το κλίμα είναι βαρύ, καθώς οι γονείς του υποδέχθηκαν τον μονάκριβο πια γιο τους Αλέκο, που συνόδευσε τον νεκρό αδελφό του πίσω στην Κρήτη.

Η πτήση με τη σορό του άγρια δολοφονημένου 32χρονου  προσγειώθηκε αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και η κηδεία του Αντώνη Χριστοφάκη θα γίνει στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Σίβα.

Υπενθυμίζεται πως μετά από έρανο που έγινε τόσο σε τοπικό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα στα χωριά του Δήμου Φαιστού αλλά και μεταξύ των ομογενών από την Κρήτη στο Μόναχο της Γερμανίας, κατέστη εφικτό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει στην Κρήτη και να αναπαυθεί στην πατρική γη ο άτυχος πατέρας που έπεσε νεκρός για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, με 11 σφαίρες.

Μολονότι, τόσο ο 28χρονος δράστης του εγκλήματος όσο και η γερμανίδα σύζυγος του Αντώνη Χριστοφάκη παραμένουν στη φυλακή αναμένοντας τη δίκη του, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση όλων των λεπτομερειών της στυγερής δολοφονίας.

Ζητούμενο, τώρα, παραμένει η επιμέλεια της 6χρονης κόρης του αδικοχαμένου 32χρονου που παραμένει υπό την προστασία των φορέων πρόνοιας της Γερμανίας, μέχρι να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες για την οικογένεια που θα αναλάβει την ανατροφή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση