HomeHL-9Σε αναβολή η δίκη για τα επεισόδια που έγιναν στο Δικαστικό Μέγαρο

Σε αναβολή η δίκη για τα επεισόδια που έγιναν στο Δικαστικό Μέγαρο

Στο εδώλιο τρία άτομα που συνελήφθησαν ση δίκη της περασμένης Τρίτης για τον βιασμό 28χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να βρεθούν και πάλι στις 7 Δεκεμβρίου τα τρία άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 κι ενώ εκδικαζόταν η υπόθεση του βιασμού μίας 28χρονης γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, το καλοκαίρι του 2013.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι συνήγοροι των τριών κατηγορουμένων είχαν ζητήσει αναβολή της δίκης. Όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, το δικαστήριο είχε διακόψει προκειμένου να συζητήσει και να αποφανθεί για το αίτημα που είχε υποβληθεί. Κατά τη διάρκεια της διακοπής υπήρξε μια άνευ προηγουμένου ένταση ανάμεσα στις οικογένειες των κατηγορουμένων και της 28χρονη γυναίκας με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Η δίκη είχε διακοπεί για τις 29 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ όμως, η 28χρονη σήμερα γυναίκα, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος τριών ατόμων για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο την περασμένη Τρίτη, κατηγορώντας τους ότι την χτύπησαν και ότι της άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο.

Η δίκη των τριών ξεκίνησε σήμερα στο Αυτόφωρο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 7 Δεκεμβρίου, δεδομένου ότι ο φάκελος με την ιατρική γνωμάτευση για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στη μηνύτρια δεν έχει συμπληρωθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και αυτή τη φορά υπήρξε ένταση στο Δικαστήριο, με αποτέλεσμα οι δικαστές να απευθύνουν αυστηρότατες συστάσεις στους κατηγορούμενους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση