HomeΕΛΛΑΔΑΕπίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Περιστέρι

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Περιστέρι

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στην πόλη του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της δράσης «Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής», αποτελούμενο από τον Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. -Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ν.Δ. – Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και την Αν. Εκπρόσωπο Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη.

img_3839jpg

Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε την επιχείρηση Hellas 3D, μια καινοτόμα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, που ιδρύθηκε από τρεις νέους μηχανικούς το Σεπτέμβρη του 2015, εν μέσω capital controls. Οι τρεις νέοι επιχειρηματίες αναφέρθηκαν στο δύσκολο περιβάλλον που έχουν να αντιμετωπίσουν, καθώς πέραν των capital controls, οι υψηλές εισφορές, η υψηλή φορολογία και η αδυναμία παροχής χρηματοδότησης από τράπεζες, δυσχεραίνει ιδιαίτερα τις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στους νέους επιχειρηματίες είπε: «Σας συγχαίρω διότι εσείς δείχνετε το δρόμο μιας Ελλάδας που επιδιώκει την αριστεία, την επιβράβευση σε κάθε τομέα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, την πρόοδο και την ευημερία. Δική μας δουλειά είναι να διευκολύνουμε αυτή την προσπάθεια, να διαμορφώσουμε αυτά τα συλλογικά πρότυπα και να απελευθερώσουμε τις δικές σας δυνάμεις».

img_3838jpg

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο Περιστερίου, όπου το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος ενημέρωσε για τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος, οι οποίες εκτείνονται πέραν των παραδοσιακών μορφών στήριξης, από τη στήριξη φοιτητών έως την ενίσχυση νέων γυναικών μονογονεϊκών οικογενειών.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο πρότυπο αστικού τύπου Κέντρο Υγείας Περιστερίου που αποτελεί μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, όπου το κλιμάκιο της ΝΔ ενημερώθηκε από την προϊσταμένη του Κέντρου για θέματα λειτουργίας και προσωπικού

fullsizerender-1

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΝΔ συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο, ο οποίος ενημέρωσε για τις δράσεις που αναπτύσσει η Μητρόπολη σε κοινωνικό επίπεδο, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά προς αυτές του Δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση