Ομίχλη θα σκεπάσει αύριο τον… ΒΟΑΚ στο ύψος της αερογέφυρας Παπανστασίου κατά τις πρωινές ώρες.

Η συγκεκριμένη ομίχλη δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου καιρικού φαινομένου αλλά… πρόκειται για μία τεχνική ομίχλη η οποία θα καλύψει την περιοχή για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας μικρού μήκους «Loca».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν στις 6 το πρωί και να ολοκληρωθούν στις 3 το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και γίνονται αποκλειστικά στην πόλη του Ηρακλείου.

Η υπόθεση της ταινιάς

Ο Λουκάς είναι ένας 30χρονος άντρας που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια. Περνάει τις μέρες του κλεισμένος σ’ ένα δωμάτιο, περιμένοντας απλά την επόμενη εγχείρηση που θα του επιμηκύνει λίγο παραπάνω τη ζωή. Η Λόκα είναι ένα 20χρονο κορίτσι γεμάτο ζωή. Γυρίζει την πόλη κάνοντας γκράφιτι αντίστασης και μπαίνοντας συνέχεια στη μύτη της αστυνομίας. Μία νύχτα πριν το καρναβάλι ο Λουκάς και η Λόκα θα ερωτευτούν κι όταν η Λόκα συλληφθεί για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, ο Λουκάς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα επιχειρήσει να τη σώσει ρισκάροντας την ίδια τη ζωή του ή αν θα παραμείνει κλεισμένος στην τρύπα του αφήνοντας τη ζωή να περνάει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση