HomeHL-GreeceΒρέθηκε η 15χρονη Μαρία που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε η 15χρονη Μαρία που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρέθηκε η 15χρονη Μαρία από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

Η 15χρονη είχε εξαφανιστεί χθες στις 06:45 από την περιοχή και οι έρευνες συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση μέχρι και πριν από λίγη ώρα.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της Μαρίας έπαιξε η άμεση κινητοποίηση των ευαισθητοποιημένων πολιτών κα Τσαβδαρίδου και κο Καλόνικο, οι οποίοι αμέσως μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και ενημέρωσαν ότι είδαν την ανήλικη να επιβιβάζεται σε αστικά λεωφορεία. «Άμεσα επικοινωνήσαμε με τον ΟΑΣΘ και μεταφέραμε τις παραπάνω πληροφορίες στον Επόπτη, κύριο Μπαλτατζή, ο οποίος έδωσε σήμα σε όλους τους οδηγούς των αστικών λεωφορείων με αποτέλεσμα η Μαρία να εντοπιστεί μέσα σε ένα από αυτά.

Καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση ή την εύρεση ενός παιδιού γίνεται επιβεβαίωση και διασταύρωση της πληροφορίας με τους επίσημους φορείς και εν συνεχεία έγκαιρα και έγκυρα δημοσιοποιούμε τις αξιόπιστες πληροφορίες», αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τέλος, να αναφερθεί η σημαντική συμβολή των Εθελοντικών Ομάδων ΕΟΔ Θεσσαλονίκης, ΟΦΚΑΘ Θεσσαλονίκης και Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν για την αναζήτηση της ανήλικης.

Το Χαμόγελο Του Παιδιού βρίσκεται κοντά στη Μαρία προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της αλλά και να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένειά της.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση