Ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα για να προμηθεύεται τα φυτοφάρμακα που χρειαζόταν με έναν μάλλον … παράδοξο τρόπο, είχε ένας 58χρονος αγρότης που συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας για κλοπή.

Η σύλληψη του 58χρονου έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν υποθέσεις κλοπής από την ίδια επιχείρηση.

Ο συλληφθείς το πρωί, μετέβη στο κατάστημα ιδιοκτησίας 45χρονου γεωπόνου και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να αρπάξει φυτοφάρμακα που χρειαζόταν για τις θερμοκηπιακές του καλλιέργειες, αξίας περίπου 50 ευρώ.

Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 58χρονος αγρότης … ψώνιζε με τον ίδιο τρόπο από το ίδιο κατάστημα. Μάλιστα, εκτιμάται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 είχε αφαιρέσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τον ίδιο τρόπο δράσης, φυτοφάρμακα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο θερμοκήπιό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάποιες από τις κλεμμένες συσκευασίες οι οποίες και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση