HomeHL-SportsΥπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παύλος Μητρόπουλος!

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παύλος Μητρόπουλος!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ της Football league, προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση.

Απέκτησε τον 26χρονο μέσο Παύλο Μητρόπουλο, με σπουδαία θητεία σε ΑΕΚ, Πανιώνιο και Παναιτωλικό, βαζοντας στο δυναμικό του ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή με χαρακτήρα «νικητή», ο οποίος θα βοηθήσει τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Παύλο Μητρόπουλο, έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας  στην Αθήνα, μετά απο συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε την Τρίτη  με τον παίκτη να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που είναι για 6 μήνες με την προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.

«Πήραμε ένα παίκτη νικητή»

«Πήραμε ένα παίκτη νικητή, που θα μας βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνουμε. Τον θέλαμε να έρθει και νωρίτερα, όμως χαίρομαι που τελικά αυτό έγινε τώρα. Του εύχομαι υγεία και επιυχίες με τον ΟΦΗ μας» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την μεταγραφή του Μητρόπουλου.

«Χαίρεσαι να παίζεις στον ΟΦΗ»

Ο 26χρονος πρώην αρχηγός του Πανιωνίου, ολοκλήρωσε πριν απο μερικές ημέρες την συνεργασία του με την Σουηδική Ακρόπολις και ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

« Το φλέρτ με τον ΟΦΗ κρατάει πολύ καιρό. Για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Εγινε τώρα και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που τα έχει όλα και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου.

Ειναι μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Με ωραίο γήπεδο και κόσμο. Σήμερα αγωνίζεται στην Football league, αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Πάυλος Μητρόπουλος αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ και να έχει δικαίωμα συμμετοχής , σε επίσημο παιχνίδι απο την 1η Ιανουαρίου 2017.

Ο Παύλος Μητρόπουλος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1990 στο Αίγιο. Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και στην Σουηδική Ακρόπολις. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Εθνική Ελπίδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση