HomeΕΛΛΑΔΑΛακωνία: Πακιστανός ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι μέσα σε σχολείο

Λακωνία: Πακιστανός ασέλγησε σε 12χρονο κορίτσι μέσα σε σχολείο

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα ανήλικο κοριτσάκι που ξεμονάχιασε προσπάθησε να χορτάσει τις αρρωστημένες του ορέξεις ένας νεαρός Πακιστανός, το απόγευμα της Κυριακής στην κοινότητα Γλυκόβρυση της Λακωνίας. Ωστόσο το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει και ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Το 12χρονο κορίτσι έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου του χωριού, όταν το πλησίασε ο 26χρονος αλλοδαπός και του έδειξε ένα πορνό υλικό που είχε αποθηκευμένο στο κινητό του! Πριν η μικρούλα προλάβει να αντιδράσει, ο Πακιστανός άρχισε να την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα και στο στήθος εκδηλώνοντας τις προθέσεις του.

Παρά τον τρόμο που βίωσε, η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να πάει τρέχοντας στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι κάλεσαν την Αστυνομία. Με την περιγραφή του αλλοδαπού που έδωσε η 12χρονη, ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς του τμήματος Βλαχιώτη και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν συνεχείς προσαγωγές.

Ο 26χρονος, που συνελήφθη έτσι κι αλλιώς επειδή βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ήταν ένας από αυτούς που προσήχθησαν στο τμήμα. Εκεί, έφτασε και η ανήλικη μαθήτρια και τον αναγνώρισε με βεβαιότητα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση