HomeHL-9Προχωρά η κατασκευή γηπέδου στο Σίσι

Προχωρά η κατασκευή γηπέδου στο Σίσι

Υπέγραψε ο Στ. Αρναουτάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«H συμπαράσταση της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, και συνολικότερα της Περιφέρειας Κρήτης, σε στόχους οι οποίοι έχουν τεθεί, και διέπονται από συγκεκριμένη  λογική- όπως παρέμβασεις για την δημιουργία υποδομών με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, αλλά και βελτιώσεις χώρων που δίνουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή, (βελτίωση υποδομών στον σταθμό ατμοσφαιρικών μετρήσεων Φινοκαλιά), συνάδουν με την φιλοσοφία του δήμου και μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους. Για το λόγο αυτό, τους ευχαριστούμε !».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή συμβάσεων για έργα παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου προυπολογισμού 487.500 ευρώ, που υπέγραψε (17/11) ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Ο κ. Ζερβός , αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τον κ Σταύρο Αρναουτάκη,με αφορμή την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων,  έκανε γνωστό ότι δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σειρά ζητημάτων που σχετίχζονται με τις υποδομές της περιοχής.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην «προμήθεια για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αμμούδας», (προυπολογισμού 247.500ευρώ),  δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, να υποβληθεί τεχνικό δελτίο -μέσα στο 2017- για την κατασκευή γηπέδου στο Σίσι, ένα έργο που όπως υποστήριξε, υπεσχέθη η δημοτική αρχή στους κατοίκους Βραχασίου- Σισίου – Μιλάτου και με την βοήθεια της Περιφέρειας ολοκληρώνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη έχει αγοραστεί οικόπεδο 8,5 στρεμμάτων – παρά τις αντιξοότητες που υπήρξαν κυρίως λόγω των capital controls.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, προχωρεί επίσης η σύνταξη δύο ακόμα Τενικών Δελτίων που αφορούν στην αντικατάσταση- προσθήκη στηθαίων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου (Χαυγάς-150.000 ευρώ), και στην βελτίωση του δρόμου πρόσβασης  που οδηγεί στον σταθμό ατμοσφαιρικών μετρήσεων του Φινακαλιά (50.000 ευρώ) , όπου πρόσφατα με πρωτοβουλία του δήμου και την συνδρομή υπαλλήλων χεριστών μηχανημάτων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ομαλοποίησης του οικοπέδου όπου φιλοξενουνται οι δράσεις των ερευνητών καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση