HomeHL-SportsΝίκησε τον Ερμή ο ΟΦΗ

Νίκησε τον Ερμή ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείχνει σημάδια βελτίωσης. Καλύτερος από προηγούμενα ματς του ήταν ο ΟΦΗ το Σάββατο  και έτσι έφτασε στη νίκη επί του Ερμή Ζωνιανών στο φιλικό που έγινε στο ΒΑΚ.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε μόλις στο 7′ με τον Κόλλια να αποκρούει απευθείας φάουλ του Νάστου. Ωστόσο, στο 15′ οη μπάλα έφτασε στον Όγκμποε και εκεί ο τερματοφύλακας του Ερμή δεν είχε τρόπο να αντιδράσει στο σουτ του φορ του ΟΦΗ.

Στο 39′ ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι με τον Κόλλια να διώχνει με δυσκολία σουτ του Βαλλιανού, ενώ στο 41′ ο Φαμπίνιο έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Νιόπλια να προχωρά σε αρκετές αλλαγές και τους υπόλοιπους να τους βγάζει στο 61′. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Πετράκης γνωρίζοντας ότι η ομάδα του δίνει επίσημο ματς την Τετάρτη.

Στο 49′ ο Μάνος με πλασέ άγγιξε το 2-0, αλλά ο Γεωργούλης έδιωξε στη γραμμή με υπερένταση, αλλά τελικά το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 55′. Ο Κώτσιος με κεφαλιά βρήκε τον Αντουκόρ και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στη συνέχεια και έπρεπε να φτάσουμε στο 82′ για να γίνει καλή στιγμή με τον Σκουτέλη να αστοχεί με σουτ, ενώ στο 90′ ο Ζερβός έβαλε εντυπωσιακά φάουλ του Μπουρσέλη.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος (46’ Δερμιτζάκης), Κομεσίδης (60’ Φαζός), Όστοϊτς (46΄Κώτσιος, 61΄ λ.τ. Κομεσίδης), Βαλλιάνος (46’ Κοιλιάρας), Μίκιτς (60’ Μπολάκης), Αντουκόρ (60΄Χίσι), Νάστος (46’ Κιάσσος), Χαντί (60’ Ροβίθης), Μπουρσέλης, Μάνος (60’ Βρεττός), Όγκμποε (46’ Μιλοσάβλιεφ).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας (46’ Ανδρεαδάκης, 73’ Ζερβός), Πρωτογεράκης (51’ Γεμιστός), Ταβλαδωράκης (51’ Κοζυράκης, 73’ Λογοθέτης), Ραπτάκης (51’ Χατζηβασίλης), Γεωργούλης (51’ Ανυφαντάκης), Πουλάκης (51’ Γιακουμάκης), Φαμπίνιο (51’ Προβυδάκης), Ανωγειανάκης (51’ Δομίνικος Πλουσής), Πασιαλής (51’ Σκουτέλης), Βασίλης Πλουσής (51’ Χριστοδούλου, 73’ Λαδιανός), Τοπούζης (66’ Σεχολάρι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση